Reisverslag zomer 2012In 2012 hebben we, evenals in 2011, laat vakantie. De zomer in Nederland laat op zich wachten..
We kiezen er opnieuw voor om de zon op te zoeken in het zuiden. We zijn vertrokken op 21 juli en willen een Alpenronde maken.
Van Almere rijden we via Utrecht naar Breda waar we Nederland verlaten. Het reisdoel van de eerste dag is een camperplaats in Herbeumont aan de Semois in de Belgische Ardennen. Aan het einde van de eerste dag werk ik op deze camperplaats in BelgiŽ voor de eerste keer de website bij. Gedurende de reis zullen we proberen de website bij te werken als er zich een mogelijkheid voordoet.
Met de knoppen aan de linkerzijde van het startscherm kun je het reisverslag per week lezen. We zijn klaar voor een vakantie die we in de Alpenlanden zullen doorbrengen .
De foto hiernaast is gemaakt op 21 juli 2012, onze eerste vakantiedag.
Zaterdagochtend om 11.45uur rijden we, nadat we afscheid van Tom en Jesper hebben genomen, de straat uit op weg naar Herbeumont.
We lunchen tussen Breda en Antwerpen in de camper omdat de zon nog op zich laat wachten. Na de lunch rijden we door naar onze bestemming van vandaag. De reis verloopt zonder oponthoud en om 16.30 uur zitten we op onze stoelen voor de camper. De lucht klaart na 6 uur geheel op en na het eten wandelen we via het dorp naar de Semois en terug. Morgen willen we wandelen en daarna nog een paar uur doorrijden.
Op dit moment denken we via de Franse Alpen naar Zwitserland en ItaliŽ te gaan. Vanaf morgen schrijven we dagelijks een stukje en zullen ook weer foto's plaatsen. We zijn dan weer via de website te volgen.