Reisverslag zomer 2014In 2014 hebben we vroeg vakantie. Het plan om naar Noorwegen te vertrekken gaat dit jaar echt door.
We vertrokken op 5 juli met Gertie en Els naar Noorwegen.
Van Almere rijden we eerst naar Hengelo waar we de verjaardag van Rita's moeder vieren. Gertie en Els wachten in de Lutte op ons. Hier kijken we naar de superspannende wedstrijd Nederland-Costa Rica. De route gaat zondag verder via Bremen en Hamburg naar Putgarden.Met de boot steken we over richting Kopenhagen. Hier vinden we onze eerste camperplaats. De vakantie is begonnen. Aan het einde van de eerste dag werk ik op een camperplaats in Denemarken voor de eerste keer de website bij. Gedurende de reis zullen we proberen de website bij te werken als er zich een mogelijkheid voordoet.
Met de knoppen aan de linkerzijde van het startscherm kun je het reisverslag per week lezen. We zijn klaar voor een vakantie die we in Noorwegen zullen doorbrengen .
De foto hiernaast is gemaakt op 6 juli 2014, onze eerste vakantiedag.
De route die we volgen is hieronder beschreven:

Almere-de Lutte-Hamburg-Putgarden-Rodby-Kopenhagen- Malmo-Goteborg-Halden-Drammen-Geilo-Eidfjord-Voss-Flam-Aurland- Sogndal-Gaupne-Nigaardsbreen-Skjolden-Lom-Vaga-Lesja-Andalsnes-Geiranger-Stryn-Olden-Skei-Balestrand-Vangsnes- Voss-Norheimsund-Torvikbygd-Jondal-Odda-Sand-Preikestolen-Bryne-Egesund-Flekkefjord-Kristiansand-Hirtshals-Hamburg-Osnabrück- Hengelo-Almere