Reisverslag zomer 2015Op zaterdag 4 juli zijn we rond het middaguur vertrokken voor een vakantie waarvan de eindbestemming nog onbekend is.
De bedoeling is dat we in de richting van Grenoble en Gap gaan. Het Parc des Ecrins willen we van de westelijke zijde bezoeken.
Wat we verder gaan doen zal mede afhankelijk zijn van het weer. Vanuit dit gedeelte van Frankrijk kunnen we veel keuzes maken. We zullen zien waar we tenslotte uitkomen.
Vandaag, 4 juli, zijn we, na een bezoek aan Bob's moeder in Tiel en een drankje bij Saskia en JurriŽn, doorgereden naar een camperplaats in Budel.
Hier hebben we een maaltijdsalade gegeten, koffie gedronken, de website bijgewerkt en gelezen. Nu, 23.50 uur, ligt Rita in bed. Bob maakt de website startklaar en gaat ook zo slapen. De reis kan morgen echt beginnen. Vanaf nu zullen we proberen de website dagelijks bij te werken en te uploaden als dat mogelijk is.
De camper die ons dit jaar naar de mooiste plekjes op aarde moet brengen hebben we pas gekocht. Ze is door Jesper "de Witte Antonia" gedoopt. De foto hiernaast is de eerste foto op de website van de Witte Antonia.